BÆREDYGTIGHED

House Arkitekter rådgiver vores kunder så de får mest mulig bæredygtighed for færrest mulige penge. Vi afstemmer energiforbrug, opvarmningssystemer, byggematerialer, indeklima, ventilation og arkitektur, så bygherren får den bedst mulige helhedsløsning.

House Arkitekter har bygget med bærerdygtige byggematerialer i 20 år, både i forbindelse med nybyggeri og renovering. Vi anvender bl.a. ubrændte lersten i vægge og på gulve, vi isolerer med organiske isoleringsmaterialer i diffusionsåbne konstruktioner, som gør husene sunde af bo i, og vi anvender hovedsageligt et enkel genanvendeligt byggemateriale som træ.

Vi er for tiden rådgiver på Det Åndbare Hus, der er et forsøgsprojekt med vægt på at dokumentere effekten af at bygge enkle, åndbare konstruktioner, som alternativ til mere teknologiske løsninger. Byggeriet er støttet af Realdania og Teknologisk Institut. Gennem dette projekt vil vi konkret være i stand til at dokumentere den erfaringsbasseret viden, vi har opnået gennem praktisk byggeri.